Cakesmash F.

Cakesmash F.

- spetter fun -

 

Een verjaardag mag altijd wel heel feestelijk zijn dus mochten er cadeautjes, ballonnen en slingers bij. Het kleurenthema was zwart en goud met sterretjes. Gelukkig was het in deze kerstperiode niet al te moeilijk om leuk cadeaupapier te vinden. Mijn dochter was echter wel een beetje teleurgesteld toen ze hoorde dat die nepcadeautjes niet voor haar waren 🙂 .

Ik had nog een leuk zwart hondje dat prima in het thema paste dus ik was helemaal klaar om dat leuke kereltje te ontvangen.

Wow zoveel moois om naar te kijken, hij was er een beetje stil van. Op zich is dat wel even gemakkelijk voor mij zo kan ik die eerste close-ups snel maken zonder dat de kindjes meteen rond kruipen. Daarna begon hij de pakjes te ontdekken en de sterretjes en voelde hij zich snel op zijn gemak tussen die leuke geschenkjes.

Speciaal voor de gelegenheid had ik een taartje in de vorm van een cadeautje gemaakt. Benieuwd naar zijn reactie hierop. Eerst voorzichtig inspecteren, overwegen of je de taart ook gewoon met je mond alleen kan opeten maar dan toch maar overstappen op de vork. Mhm die grote brok cake smaakt me wel precies. Daarna was hij helemaal vertrokken en vlogen de stukken cake in de ronde.

Na het smakelijke eten mocht hij spetteren in zijn badje. Het eerste badje werd niet met veel vreugde onthaald. Hij werd er helemaal droevig van. Misschien een groter badje proberen? Dat was meteen goed voor hem en hij begon meteen super enthousiast te spetteren. Hij kende geen genade voor het water. Alles maar echt bijna alles vloog er aan een super tempo uit. Dat werd flink dweilen. Nog wat spelen met de ballon en daarna wellicht meteen in de auto in slaap vallen 😉