Cakesmash Esteban

Cakesmash Esteban

- the greatest showman -

 

Wie circus en kindjes zegt, denkt wellicht meteen aan het bekende tv-figuurtje. Ik ben deze  clown heel erg dankbaar want hij heeft me door menige autorit geloodst om het kleine, ongeduldige wezentje op de achterbank stil te houden. Voor een cakesmash hou ik deze cliché beelden toch liever weg. Ik streef ernaar om een tijdloos beeld neer te zetten en met auteursrechten enz moet je toch ook altijd opletten dus was ik ook heel blij dat het voor Esteban een beetje mocht neigen naar vintage al is ook dat natuurlijk niet zo evident.

Elke smash is een uitdaging want het doel is uiteindelijk toch om de klant te geven wat hij in zijn hoofd heeft. Met zorg stel ik het decor samen en wanneer dan alles op de dag zelf mooi in elkaar past, kan mijn geluk niet op. Esteban zag het meteen zitten. Ik had nog een rode neus gevonden die, althans in mijn hoofd, een leuke foto zou moeten opleveren. Al had ik dit precies wel onderschat. Als een gedrild team stond iedereen klaar voor: afleiding, neus plaatsen, foto maken... Dit was een werkje voor de snelle! Maar ik was reuze blij wanneer ik nadien zag dat àlle foto's gelukt waren.

Esteban was echt een vrolijke jongen die het wel helemaal naar zijn zin had tussen de taart en de popcorn. Hem daarna zien liggen in zijn badje was zo hilarisch. Moest hij kunnen praten, zou hij wellicht gevraagd hebben of zijn taart erbij mocht zodat hij nog even kon verder snoepen. Voor mij heeft hij alleszins de show gestolen!