Cakesmash Emma

Cakesmash Emma

- ieuw -

 

Voor de cakesmash van Emma mocht het een beetje een verrassing zijn. Ik had nog een stapel papieren bloemen liggen die reeds lang wachtten op 'le moment suprême' dus leek het me wel leuk om deze in haar shoot te verwerken. Men vraagt zich soms af waarom shoots zo duur zijn maar ook dit is voorbereiding 🙂 . Uren aan een stuk bloemen plakken en de kat van je lijmpistool weg houden zodat zijn tong er niet aan plakt (yep hij eet echt àlles) .

Elke shoot is een proces, de kindjes komen binnen en hun gemoed wordt afgetast. We maken even kennis en starten met de pre-shoot. Ouders liggen op voorhand soms wakker over het feit of hun baby wel zal lachen en of deze zal doen wat hij/zij 'moet' doen. Maar daar is geen reden toe. Alles wat je kindje doet is goed 🙂 . Ook huilfoto's zijn echt wel een mooie herinnering. Wanneer het kindje wat moeite heeft om zich aan te passen dan nemen we een stapje terug en zoeken we naar iets wat rust kan brengen. Het konijntje bracht Emma troost en het zag er ook nog eens super schattig uit ook. Met wat creativiteit konden we zelfs troosten én foto's maken tegelijk!

De taart was helemaal haar ding. Lekker smikkelen en peuteren alsof het een Jenga toren was. Maar de taart gaf niet op. Emma vond de taart zo lekker dat het wel leek alsof ze hem helemaal zou willen opeten maar dat leek ons een niet al te best idee dus we besloten over te gaan naar de badsessie. Ik vraag steeds of badschuim mag want niet elk kindje is daar even gek op maar Emma ging meteen dolenthousiast aan de slag. Ik denk dat de taart nog vers in haar geheugen zat en met volle overtuiging verdween de grote schuimbal recht in haar mond. Het gezichtje dat daarop volgde was on-be-taal-baar. Ieuw dacht ze luidop...