Cakesmash Emma

Cakesmash Emma

- Bee happy -

 

Oh wat keek ik zo uit naar de cakesmash van mijn liefste en schattigste nichtje! Deze stond al een hele tijd vast en het aftellen leek bijgevolg ook eindeloos lang te duren. Ik had al tal van leuke dingen verzameld en wou het graag in zijn geheel uitgestald zien staan. Emma haar naam komt van de mascotte van mijn broer zijn favoriete voetbalploeg BVB (een bijtje). Hij vond het dan ook heel leuk om het thema bijtjes en de kleuren geel/zwart in de cakesmash te verwerken. 

Na haar ochtenddutje was de kleine meid helemaal klaar om eraan te beginnen. In haar schattige outfit straalde ze op het decor. Ze was helemaal niet bang of verlegen, integendeel ze speelde meteen met de camera. Ik had al snel door dat dit een hele leuke shoot zou worden.

Emma was snel tevreden op het decor en zo konden we vlot overgaan naar de taart. Ik was zo benieuwd naar wat ze zou doen maar haar kennende zou dat wel moeiteloos verlopen. Ze is een wandelend eetmonstertje dus taart zou ze vast niet afslaan. En neen hoor, meteen huppa werden die handjes in de taart geplant en verdwenen er hele brokken slagroom in haar mondje. Het was zo lekker dat de ganse hand er quasi mee in gepropt werd. Dan bukte ze zich plots voorover en begon zo met haar mondje van de taart te happen. Je kon ons bijna opvegen van het lachen. Nog wat meppen op de taart en zo deed ze haar bijnaam 'prinses pletwals' echt alle eer aan. Ze vond de taart duidelijk super lekker.

In haar badje heeft ze nog flink zitten spetteren en belletjes kapot geprikt. Op een gegeven moment begon ze nog kei grappige snoetjes te trekken waardoor we alweer in een deuk lagen. 

Wat heb je dat super flink gedaan Emma!