Cakesmash Emiel

Cakesmash Emiel

 

- Roaaaaaarrrrrr -

 

Lichtjes verkouden kwam kleine Emiel met mama en papa langs voor een cakesmash sessie. Het is dan altijd wat afwachten hoe de kindjes reageren als ze niet helemaal 'in hun haak' zijn maar we maken er altijd het beste van.

Het decor was geïnspireerd op het geboortekaartje dat in het thema 'dino's' stond. Mijn kleine kat was 's ochtends al eens door het decor gewandeld en had al een spoor van destructie achtergelaten. Het zag er alvast geloofwaardig uit 😉 . Emiel ging meteen uit op onderzoek en had gelukkig weinig last van ziek zijn. Je moest zijn oogjes zien blinken! Onbetaalbaar 🙂 en dan zeggen er veel dat met kindjes werken zo moeilijk is? Neen hoor, lekker leuk en vooral erg genieten.

Toen Emiel aan zijn taartje mocht beginnen, zaten we natuurlijk in spanning te wachten. Raar maar waar hebben kindjes vaak meer interesse in de minuscule onderdeeltjes dan in de grote taart op zich. In dit geval was het hoedje dé top favoriet. Dit kleine boefje peuterde op zijn gemakje de halve taart kaal. Daarna nog lekker van zijn badje genieten en dan lekker rusten 🙂 .

Wat een flinke jongen!