Cakesmash Elliot

Cakesmash Elliot

- Elliot in the candyfactory -

 

Hoe het soms kan gaan. Oorspronkelijk hadden we voor Elliot een gans ander thema in gedachten maar gezien de winkels alweer gesloten waren omwille het gekende virus, was het moeilijk om aan knutselspullen te geraken en kon ik dus niet garanderen dat het thema naar behoren zou kunnen uitgewerkt worden. Brainstormen naar een ander, meer haalbaar thema dus. Toen kwam mama met de ultieme hint af: 'Ah ik vernoem het maar, maar wij hebben een snoepwinkel, misschien is dàt een idee?' . Oh zalig, absoluut!

We wouden de shoot een beetje inrichten zoals de filmklassieker 'Charlie and the choclatefactory' maar dan met Elliot in de hoofdrol. Wat keek ik er al naar uit!

Felle kleurtjes en vooral veel snoepjes mochten dan niet ontbreken natuurlijk. Hij had de snoepjes meteen in het vizier en ze moesten er een voor een aan geloven. De arme taart werd grondig heringericht en verdween nadien ook steevast in zijn badje. Jawel, je leest het goed. Het verschil tussen biscuit en spons was vermoedelijk enkel nog de kleur. Ondanks zijn taartje na het gesop er écht niet meer uit zag, leek hij daar een heel ander beeld over te hebben. Smikkel smikkel smikkel. Uit zijn badje komen was dan niet helemaal zoals hij dat voor ogen had 😉 .