Cakesmash Ellie

Cakesmash Ellie

- watercolour splash -

 

Ellie haar cakesmash mocht gebaseerd zijn op haar geboorte kaartje. Als uitgangspunt pastelkleurtjes, watercolour en haar lievelingsknuffel de inktvis. Een leuke combinatie die ik nog niet had. Juist een beetje jammer dat de achtergrond zodanig zacht van kleur was dat je de waterverfkleurtjes niet goed zag maar desondanks toch blij met het geheel.

De meeste kindjes zijn eerst heel erg onder de indruk van wat er gebeurt. Ellie bekeek het eerst allemaal en had weinig zin om voor haar publiek te lachen. Ze stortte zich volop op de confetti en plakte die overal op of begon ervan te eten. Wacht Ellie, we hebben nog taart ook voor jou 😉 . Zo hier en daar kon er wel al een lachje af, dat zou wel helemaal goed komen.

De taart viel meteen in de smaak al moest daar volgens Ellie toch ook nog confetti op, gaf een lekker nasmaakje had ik de indruk. Ze genoot met volle teugen om erin te ploeteren en om de octopusarmen zo ver mogelijk in haar mond te proppen. Toen haar handen helemaal vuil waren vond ze er niet beter op dan haar gezichtje recht in de taart te parkeren. Onverstoord ging ze door met het smullen terwijl wij helemaal in een deuk lagen van het lachen.

Na al het gesmos een lekker badje en spelen met de ballon.

Ellie zou vast niet veel moeite hebben om in slaap te vallen na haar geweldige smash!