Cakesmash Ella

Cakesmash Ella

- zooooo groot ben ik -

 

Wat word ik toch altijd zo vrolijk van die baby's die al met een brede smile binnen komen. Ook Ella was er zo eentje. Samen met mama en oma kwam ze langs voor een leuke cakesmash. Zo te zien had ze er helemaal zin in.

Gekleed in haar mooie outfit en een leuke fleurige haarband mocht Ella het decor gaan verkennen. Daarbij had ze meteen oog voor de sterrenconfetti. Dit spreekt kindjes toch wel erg aan zo kleine dingen om mee te frullen meer zelfs dan de grote decoratiestukken. Gelukkig verdwenen de sterren niet meteen in haar mondje en hield ze plaats voor taart.

De taart werd langzaam ontdekt en toen ze eenmaal de smaak te pakken had, smikkelde ze de taart zo naar binnen. Terwijl nog wat gekke bekken trekken, super schattig kijken en tonen hoe groot ze wel niet zal worden. Toch zalig om te zien dat die kindjes rond deze leeftijd dit toch allemaal leuk vinden. 

Het badschuim leek wel heel erg op de slagroom van de taart dus ook hier zette Ella haar activiteiten vrolijk verder. Een grote hap schuim verdween zonder pardon waar hij niet hoorde maar daar stoorde ze zich duidelijk niet aan. Tegelijk nog een beetje stoer doen in haar badje en ook haar badsessie werd een succes.