Cakesmash Elias en Raphaël

Cakesmash Elias en Raphaël

- twinning is winning -

 

Ik kan niet zeggen hoelang ik er al op hoopte maar het was zowat mijn volledige carrière als cakesmash fotograaf. Dan kwam eindelijk het mailtje: of ik een cakesmash kon doen voor deze schattige tweeling? Natuurlijk! Het zou vast een hele uitdaging worden maar die wou ik graag aan gaan.

Voor deze twee schatten mocht ik het decor baseren op hun geboortekaartje en mocht ik met een ballonnenboog werken. Ondertussen ben ik daar al heel gedreven in geworden. Ook moest ik nog wat praktische aanpassingen doen want twee kindjes vol taart terug proper krijgen zou goed georganiseerd moeten lopen.

Toen de jongens in hun outfit op het decor zaten was het echt een smelt momentje. Ik maakte me wat zorgen dat ze ongecontroleerd in de ronden zouden kruipen maar dat viel goed mee. Ze zaten lekker bij elkaar en ontdekten alle dingen die op het decor lagen. De ballonnen vonden ze echt wel heel erg leuk. 

Klaar voor de taart. Het was een plaatje zo in hun matching outfits en het duurde dan ook niet lang of de eerste vingers verdwenen in de slagroom. Ze gingen enthousiast op ontdekking en floep daar lag de eerste taart al op de grond. Oh mag ik met mijn vork in jouw taart prikken? Die lijkt me namelijk veel lekkerder. Het was hartverwarmend om ze zo samen bezig te zien. Er werd gegeten, geploeterd, omver gekegeld en vermorzeld. Kortom een cakesmash volgens het boekje 😀 

Na al het smashen en het wassen mochten ze in hun badje. Daar hebben ze nog met veel plezier zitten spetteren en elkaars water 'gepikt' . 

Het was een fantastisch leuke maar pittige beleving! Hoedje af voor mensen die een tweeling groot brengen!

Zoveel plezier dat hij had 😀 .