Cakesmash Elena

Cakesmash Elena

- bloom little girl -

 

Veel bloemen mochten het zijn voor Elena. Ik heb ondertussen een hele voorraad bloemen opgebouwd en probeer elk bloementhema toch een beetje anders in te kleden zodat het niet altijd hetzelfde is (tenzij het gevraagd wordt natuurlijk). Een mooie bloemenring leek me wel wat en paste perfect bij de lieve Elena.

Uitgedost in een mooie jurk mocht ze de ster van het moment zijn. Voorzichtig op ontdekking en het paardje kwam in haar vizier. Ik ben altijd onder de indruk van hoe kleine dingen zo een grote impact hebben op een kindje. Vol enthousiasme ging ze op ontdekking en kroonde het paardje tot haar vriendje.

Het moment van de taart was aangebroken en dat blijft altijd een beetje spannend afwachten van hoe reageren ze erop? De ene gaat wild te keer de andere begint te peuteren. Elena ging heel rustig te werk. Goed observeren en dan eens pulken met de kleine vingertjes in dat gekke plakkerige ding. Het was niet haar favoriet en smullen dat liet ze aan mama en papa over.

Tijdens de badsessie deden we nog een poging om de taart in de kijker te zetten maar Elena dacht daar het hare van. Mijn zwaantje smaakt veel lekkerder dan jouw taart en met veel smaak sabbelde ze verder op haar badspeeltje.