Cakesmash Edjon

Cakesmash Edjon

- head up in the clouds -

 

Last minute shoots zijn niet altijd evident. In de meeste gevallen kan ik daar niet eens op ingaan maar in deze huidige pandemie is niets meer zeker dus hier en daar is er toch een gelukkige die op de valreep nog een plaatsje kan bemachtigen. Ook Edjon was een van deze geluksvogels. Het is dan wel wat zoeken naar een haalbaar thema maar ik vind het dan ook heel leuk dat ik vaak mee mag kiezen. Toen dit thema vernoemd werd, was ik dan ook meteen verkocht.

Ik had de naai machine van onder het stof gehaald en ging aan de slag in de 'wolkenfabriek'. Een mooi zacht decor en een superschattige Edjon met zijn lachje tot over zijn oren. Wat wil een mens nog meer? Ah ja taart 😉 .

Edjon had het meteen naar zijn zin en stal de show gretig. Nadat hij zich al goed geamuseerd had met de ballon, was de taart aan de beurt. Dit is altijd wat afwachten hoe de kindjes erop gaan reageren. Voor hem was de taart wel lekker maar de houten letters besmeurd met slagroom duidelijk lekkerder. Het is soms best grappig om te zien hoe ze minuscule deeltjes van de grond peuteren terwijl er een grote taart voor hun neus staat. Toen Edjon dan ook nog ontdekte dat de onderkant van de taartplateau uiterst geschikt was om taart in te verbergen hielden we het voor bekeken.

Nog wat spetteren in het badje en daarna naar dromenland tussen de wolkjes.