Cakesmash Devina

Cakesmash Devina

- Pure white -

 

Een cakesmash start standaard met de bespreking van een thema. Vaak weten ouders heel goed wat ze willen maar soms mag ik mijn creativiteit vrije loop laten gaan en dat is altijd wel plezant. Voor Devina wouden ze graag veel wit en mijn suggestie van de regenboog zagen ze helemaal zitten. Een fris en luchtig decor is het alvast geworden.

Devina was meteen heel aandachtig en speurde de nieuwe omgeving grondig af. Het decor was niet meteen haar favoriete plekje maar de warme knuffels van mama en het leuke speelgoed konden haar uiteindelijk toch overtuigen. Toen de taart voor haar neus stond begonnen haar vingertjes meteen te friemelen en te prutsen in de slagroom. Het duurde dan ook niet lang of ze hing helemaal vol. Ze kon nog wel even doorgaan met smikkelen en zag het dan ook helemaal niet zitten toen we besloten dat de shoot afgerond was.

Het badshuim verdween al even vlot in haar mond, de smaak leek wel ietsje minder lekker te zijn precies. Ze leefde zich helemaal uit in haar badje en spetterde erop los.