Cakesmash Connor

Cakesmash Connor

- autumn is coming -

 

De laatste tijd krijg ik veel vosjes thema's binnen voor cakesmashes. Toch is het fijn om er dan ook steeds een andere twist aan te kunnen geven. Voor Connor stond het vosje centraal en mochten er nog andere bosdiertjes bij zijn. Dit deed me meteen aan een van mijn recente achtergronden denken en het voorstel werd door zijn mama's met veel enthousiasme onthaald 😀 . Ik hou wel van die warme herfstkleuren dus keek al heel erg uit naar zijn shoot.

Connor was heel enthousiast over het decor en had niet meteen een 'zittend gat' alles wou hij verkennen. Hij kroop lustig rond en frutselde overal met zijn vingertjes aan. Het was zo een schattig zicht. Na de setting te herschikken werd het hoog tijd voor de taart.

Het leek wel alsof hij meteen wist wat hij ermee moest doen, hup die vinger erin en proeven. Soms verloopt dat proces wat trager maar Connor liet er geen gras of in dit geval blaadjes over groeien. In een mum van tijd had hij zijn taart helemaal verpletterd. Eerst wat eten dan erop gaan liggen, ze zelfs even kwijt zijn en dan nog meer eten. Hij had het volgens mij helemaal naar zijn zin aan zijn lachjes te zien.

Daarna nog een lekker ontspannend badje en daar werden we opnieuw overladen met zijn schattige snoetjes. Op zijn gemakje spelen met de badspeeltjes, toch nog eens proeven van het schuim je weet maar nooit of dat ook lekker zou zijn. Niet dus. Het was een leuke afsluiter van deze toffe cakesmash!