Cakesmash Cody

Cakesmash Cody

 

- petit loup -

 

Ik ben altijd razend benieuwd naar welk thema er gekozen wordt voor de jarige cakesmasher. Mama en papa noemen hun 2-talig opgevoede kereltje ' petit loup ' . Voor Cody mocht het dan ook thema wolven worden.

Dat klinkt leuk! Dat stond nog niet op het programma. Mama had een aantal dingen doorgestuurd die interessant leken en mijn oog viel op een kader van een bergendecor met een wolf erin. Dat leek me wel iets leuk om te doen. Nog een passende taart erbij en het plaatje was af. Gezien het decor al redelijk imposant was, werd er niet voor gekozen om nog veel extraatjes toe te voegen.

Cody vond het allemaal prima en ging meteen met de knuffels spelen. Hij was best wel onder de indruk van de camera en kwam in het begin graag eens 'piepen' naar wat er wel op dat schermpje verscheen. Onder zijn goedkeurende oog werden de beelden gecontroleerd en ging hij weer vrolijk verder spelen. Mijn tempo werd netjes opgeschroefd want deze kanjer kon al flink stappen.

Zijn taart werd met grondige precisie onderzocht en zo lief hij was begon hij zijn taart al uit te delen. Die oogjes zullen vast niet lang meer open blijven straks 😉 .