Cakesmas Cas

Cakesmash Cas

 

- the elephant boy -

 

Vandaag staat er nog een terras sessie op het programma. Ik blijf het verre van ideaal vinden omwille de praktische beslommeringen, het licht dat heel anders uit komt en dan vooral de temperaturen. Deze waren op zich wel ok maar voor zo een kleintje misschien toch wat aan de frisse kant. De badsessie moesten we jammer genoeg opbergen en last minute hebben we nog een warmere outfit voor Cas samengesteld zodat hij het toch helemaal naar zijn zin had.

Ik had van Cas al wat fotootjes gezien en keek al helemaal uit naar dat schattige ventje! Hem in real life ontmoeten bleek dus helemaal aan de verwachtingen te voldoen. Een echte charmeur en gekke bekken trekker. Zalig gewoon. Saai zal het nooit zijn met Cas in huis denk ik.

Hij ging voorzichtig op verkenning naar zijn taart en ontdekte al snel dat de dieren die er bovenop stonden best leuk waren. Zo leuk zelfs dat je er eigenlijk perfect een taart mee kan vermorzelen. De olifant moest het ontgelden. Zijn lot bestond erin om te verdwijnen tussen taartresten. Hij kreeg een 2de leven als kameleon. Ik had hem bijna mee in de vuilbak gekieperd.

Zoveel plezier dat hij had 😀 .