Cakesmash Bensu

Cakesmash Bensu

- I'm a princess and I know it -

 

Iets waar ik ook altijd benieuwd naar ben als ik een cakesmash aanvraag krijg is de naam van het kindje. Allemaal zo leuke namen en soms ook erg origineel net zoals die van Bensu. Je probeert je dan voor te stellen welk kindje bij deze naam hoort en in dit geval was het een prachtig meisje met een super cute lach.

Veel roze en wat goud mochten voor deze prinses niet ontbreken. Het jurkje had ik van een klant gekregen 🙂 ja ook dat gebeurt dus soms. Ik was dan ook erg blij dat hij meteen het decor op mocht. De jurk stond haar beeldig. Bensu was erg onder de indruk van het decor en poseerde meteen dat het een lieve lust was. Dit wordt makkelijk voor mij 🙂 . Op basis van een rustige preshoot zou je dus durven denken dat de cakesmash zelf niet zo geweldig gaat worden maar niets is minder waar.

De taart stond nog maar net voor haar neus of Bensu grabbelde er al meteen in. Dit is van mij dacht ze 😉 . Terwijl nog lekker poseren en in een mum van tijd hing ze helemaal vol. Tussendoor haalde ze haal lieve lachjes boven en maakte ze ons steeds weer aan het lachen. Wat een lieverd!