Cakesmash Ayden

Cakesmash Ayden

- the pianist -

 

Voor Ayden zijn cakesmash waren er verschillende ideetjes, allemaal even leuk 😀 . Er werd uiteindelijk gekozen voor een kleurrijk thema waarbij de interesses van mama en papa centraal stonden: fietsen en de piano. Deze twee werelden samen brachten Ayden op de wereld en dat mocht vandaag gevierd worden met een leuke cakesmash. 

Ik had niet direct verwacht dat er veel met de piano zou gebeuren maar hij kende het maar al te goed want hij werd er meteen door aangetrokken en gaf het beste van zichzelf. Wie weet schuilt er wel een toekomstige muzikant in deze kleine jongen? Hij voelde zich meteen op zijn gemak en dus konden we wel snel overgaan naar de taart.

Daar was hij niet zo erg van onder de indruk. Het zoete kon hem niet zo bekoren maar met de vork in de taart prikken dat vond hij wel interessant. Toen hij alles al vol gekliederd had, viel zijn oog weer op de piano en wou hij weer lekker muziek maken. De piano zat in een mum van tijd helemaal onder de slagroom en omdat dit ondertussen ook glad wordt, lag hij languit op zijn buik maar toch bleef hij vrolijk verder op de toetsen tokkelen. Wat hebben we toch gelachen!

Het kleine badje vond hij ook wel leuk, lekker erin en er weer uit. Zo kon hij zich wel even bezig houden.

Een super leuke cakesmash!