Cakesmash Axelle

Cakesmash Axelle

- all you can eat  -

 

Het thema voor Axelle mocht wat zijn met roze dus daarmee kan je alle kanten op. Ik probeer altijd wel graag iets nieuws te doen en daarom haalde ik dit decor boven dat eerder voor een andere shoot bedoeld was maar niet door kon gaan. Dus helemaal happy wachte ik op de lieve Axelle.

Axelle leek er al meteen zin in te hebben want ze toverde een grote glimlach op haar gezichtje. Toen ze op het decor zat in haar mooie pakje, had ze enkel nog oog voor de confetti. Was dat het voorgerechtje? Deze verdween vlotjes in haar mond, misschien toch maar de taart erbij halen?

Eerst heel voorzichtig wat peuteren met de vingertjes, dan mhm lekker lekker en dan werd ze alsmaar zekerder van zichzelf tot de taart op een gegeven moment de buitenreis kreeg. Nog een beetje met de voet erop pletsen, haar pleziermeter had zijn hoogste punt bereikt.

In haar melkbadje liet ze het beste van zichzelf zien. Het was een deugd om ze zo uitbundig te zien spetteren en haar gekke bekken bleven ook niet uit. We hebben er kostelijk om gelachen alleszins. Zalig om zo een smashertje over de vloer te hebben.