Cakesmash Arthur

Cakesmash Arthur

- the greatest showman -

 

Elke keer opnieuw sta ik voor de opdracht uit een pakket van grofweg 400 foto's een aantal te kiezen die de cakesmash weerspiegelen. Help.... Er zijn natuurlijk nog zoveel leuke beelden maar deze heb ik voor jullie uitgekozen.

Het decor voor deze kerel was gebaseerd op zijn geboortekaartje en er mocht nog een paardje ook bij gezien papa van auto's houdt en mama van paarden. Ik was dan ook heel opgetogen over het resultaat. Felle kleurtjes mogen bij kindjes zeker van de partij zijn!

Arthur was al een flinke stapper dus ik mocht me flink inspannen om hem bij te houden πŸ˜‰ . Hij had er meteen erg veel plezier in en we waren al benieuwd naar wat hij met de taart zou gaan doen. Eerst smikkel smikkel en dan de taart eens lichtjes aanduwen. Dan een blik van zou ik mogen? Ja hoor πŸ˜€ daar ging ie op de grond, alΓ© de taart. Even later ging Arthur ook zelf op zijn poep (heeft zich niet pijn gedaan) ai ai. Zonder traantjes ging hij toch flink verder maar we besloten dat het niet zo veilig meer was dus huppakee het badje in.

Daar ging zijn pret nog lekker door tot .... hij badschuim at πŸ˜€