Cakesmash Anneliese

Cakesmash Anneliese

- foxy lady -

 

Ik denk dat voor meisjes het thema roze zowat het meest gekozen is. Samen met goud en bloemen dus een echte topper. Ik probeer er echter nooit hetzelfde van te maken dus de extra inbreng van vosjes maakten dit thema wel spannend. Wonderwel slaagde ik erin om 2 roze vossenknuffels te vinden die het geheel helemaal af maakten.

Ik maak de decors ook steeds in mijn hoofd want een proefopstelling doen is veelal niet haalbaar. Ik ben dan eens zo blij als het er helemaal uitziet zoals ik in gedachten had.

Anneliese stond er zo beeldig in! Haar verenkroontje hield ze ook netjes op want meestal vliegt dat meteen ergens op de grond dus extra leuke fotootjes 😀 . Het decor werd meteen grondig geïnspecteerd. Net zoals de taart. Eerst heel voorzichtig en toen een tuimeling... jawel recht met haar gezichtje erin. Even bang afwachten maar neen ze bleef gezellig door eten alsof het niets was. We konden ons niet inhouden van het lachen.

Het badje leek ze ook meteen leuk te vinden. Doorgaans worden de kindjes er eerst in gezet maar Anneliese leek het veel leuker om er zelf in te stappen. Ikke doen. Het leverde eveneens super grappige beelden op en onvergetelijke momentjes voor mama en papa.