Cakesmash Anne-Lou

Cakesmash Anne-Lou

- flower power -

 

Wanneer dingen eenvoudig lijken, gaat men er snel van uit dat het ook gelijk staat aan gemakkelijk maar schijn bedriegt soms. Wit is helemaal niet zo eenvoudig om mee te werken voor shoots. Het lijkt al snel blauw of geel op foto's en elke afwijking qua kleur valt meteen heel erg op. Gezien mijn verlichting nog niet helemaal op punt stond, wist ik dat wit een zwakke plek was. Na de shoot besefte ik dat een extra lamp toch een must was om nog betere resultaten voor mijn klanten te verkrijgen. Want ook dat is fotografie, steeds naar jezelf kijken en nadenken over wat je kan verbeteren om nog betere resultaten neer te zetten.

Genoeg nu over technische dingen 😉 , het is Anne-Lou die de show steelt nu. Wat een lieve meid! Mama en papa vertelden dat ze vreemde mensen maar wat graag versiert met haar schattige lachje. En het was echt eentje om weg van te smelten hoor. Haar cakesmash mocht in het thema ' bohemian style ' staan. Ik hou wel van eenvoudige dingen, het kindje kan dan alle aandacht krijgen die het verdient.

De preshoot verliep heel vlot en er kwamen dan ook meteen al heel wat 'oh's' en 'ah's' boven water. Ik krijg nooit genoeg van die kleintjes 😉 . Vind het zo dankbare modelletjes om mee te werken. Tijd voor het echte werk, de taart. Gezien Anne-Lou al jarig geweest was, kende ze het concept taart wel al. Soms kan dat een meerwaarde zijn want dan leggen ze de link al dat dit eetbaar is. Ze was dan ook meteen vertrokken. Met uiterste precisie peuterde ze minuscule stukjes van de taart. Dit zou nog even kunnen duren 😉 . Op een gegeven moment had ze de taartplateau vast dat het erop leek dat ze hem incl taart zou omkieperen en ja hoor... huppa daar ging de taart.

Aansluitend in het badje en dan tevens nog eens alle schattige lachjes uit de kast halen 🙂 .