Cakesmash Alissa

Cakesmash Alissa

- hungry -

 

Inspiratie voor cakesmashdecors laat ik meestal van de ouders komen dan wordt het precies zoals ze voor ogen hadden. Voor Alissa stonden plantjes en een tipi centraal evenals kleuren beige en wit. Oh weer iets nieuws dat ik mocht doen. Ik heb massa's decoratiespullen en vind het altijd leuk wanneer ik deze op een nieuwe manier kan samenstellen. Mijn nieuwe alapaca knuffel mocht hier niet ontbreken.

Het beloofde wel een hele spannende shoot te worden want Alissa bleek een vorm van kinderepilepsie te hebben. Samen met mama hebben we bekeken of dit veilig kon verlopen, we besloten het risico te nemen maar natuurlijk heel alert te zijn voor eventuele signalen.

Alissa kon al stappen wat de shoot nog veel uitdagender maakte want dan zijn ze vliegensvlug en niet zo makkelijk op het decor te houden. Ze verkende alles en ging de attributen ook wat van plaats veranderen, ik denk dat ze het zo mooier vond 😉 . 

De taart mocht eindelijk op het decor komen. Voor haar een speciale versie die melkvrij was. Ik probeerde deze keer een meringue taart omdat dit toch veel lekkerder smaakt dan botercrème en ook veel leuker smeert. Alissa zag taart meteen zitten en ging vakkundig te werk om er een boeltje van te maken. Voor één keer konden we dit alleen maar toejuichen 😀 . Hele brokken taart verdwenen met smaak in haar mondje. 

Tot slot nog gezellig spetteren in het badje en moe maar voldaan mocht ze naar huis. De shoot is vlekkenloos verlopen dus we waren opgelucht dat ze geen aanval deed.