Cakesmash Alexia

Cakesmash Alexia

- over the rainbow -

 

Ik ben altijd blij wanneer er zo van die thema's voorbij komen die ik al een tijdje graag wil doen. Vaak kiezen ouders voor felle kleurtjes maar sober kan ook erg mooi zijn. Het regenboogthema is dan ook heel modern momenteel. 

Alexia had er al meteen zin in en kon niet wachten om op het decor het beste van zichzelf te geven. Ze begon al meteen enthousiast met de toren te spelen die bovendien qua kleur al even goed matchte. Wat zag ze er liefelijk uit in haar mooie outfit.

De taart is atlijd spannend en soms moet je echt snel zijn wanneer de kindjes neergezet worden. Bij Alexia vloog de bloemendecoratie al meteen hupla weg. Altijd bijzonder grappig hoe ze dat doen. Eerst wat voorzichtig proeven tot ze door had dat je ook lekker kan smullen van de biscuit. Oh lekker stukje hier en lekker stukje daar en voor ze het wist had ze al een heel stuk taart naar binnen gesmikkeld.

Na haar taart stond er een heerlijk melkbadje klaar met pompelmoezen in. Ook eens proeven maar dat was precies toch een heel ander smaakje dan taart. Tegen dat de badsessie afgelopen was bleef er enkel nog pulp over 😀 . Wat heeft deze meid genoten van haar sessie!