Cakesmash Aaron

Cakesmash Aaron

- bommekeuuuuu -

 

Voor deze schattige kerel mocht ik een thema in warme bruine tinten maken. Vosjes mochten ook niet ontbreken. Ik had in mijn kledingassortiment nog een kei schattig hertjesmutsje dus ik kon al niet wachten om het op zijn hoofdje te zien 😀 .

Zijn grote kijkers hadden mij al meteen ingepakt nog voor hij op het decor zat. Wat straalde deze jongen liefde uit. Hij voelde zich meteen op zijn gemak en begon met alles enthousiast te spelen. Benieuwd hoe hij op de taart zou reageren.

Toen de taart voor zijn neus stond, begon hij meteen te prutsen de bolletjes eraf te nemen en alles te ontleden. Toen hij van de taart proefde, trok hij heel gekke bekken. Hij kende de smaak nog niet en het bleek een haat/liefde te zijn. Het was hilarisch. Zijn gezicht zei 'bweikes' maar toch bleef hij proeven. Hij werd steeds uitbundiger met de taart en dan huppa vloog ze op de grond. Daar de boel nog een beetje pletten en het werd een perfecte cakesmash 😀 . 

Daarna mocht hij nog wat ploeteren in zijn badje en die taak nam hij heel serieus.  Hij spetterde dat het een lieve lust was. Hij had dan nog een manier gevonden om nog meer water te verzetten. Hij stond recht, hield zich vast aan de rand om dan een bommeke int water te maken. Huppa alles maar echt alles vloog uit zijn badje. Een mega splasher dus hahaha. Het decor leek meer op 'waterworld' . 

We hebben er ongelofelijk van genoten om hem zo bezig te zien!