Cakesmash S.

S.

 

- stille waters -

 

Het spreekwoord van stille waters, diepe gronden kent vast iedereen. Vandaag werd het nog eens bevestigd dat dit klopt. Wanneer kindjes binnen komen, lukt het me soms al om in te schatten hoe ze gaan reageren op de shoot. Soms heb ik helemaal gelijk, andere keren zit ik er grandioos naast. Wat een verrassing telkens.

Deze kleine poppemie bekeek het allemaal op haar gemakje. Tijdens het wen momentje had ze het helemaal naar haar zin. Terwijl ik eerder schrik had dat de ballon zou ploffen, genoot ze zichtbaar van de leuke omgeving.

Ik had niet verwacht dat er even later een geweldige cakesmash zou volgen. Meteen verdwenen de schuimpjes in haar mondje. Stiekem toch wel een beetje jaloers 🙂 . Papa opperde om een stukje uit de taart te snijden maar denk dat zijn lieve dochter daar anders over dacht. Dit doe ik lekker zelf en ze grabbelde een hele lap bisquit van de taart om hem rechtstreeks in haar mond te laten verdwijnen. Hilarisch was het.

Ook toen ze over het decor kroop en de taart in haar rokje bleef hangen en die netjes achtervolgde moest ik toch even mijn best doen om aandachtig te blijven 😉

Helemaal niet verwacht maar wat een top shoot!