Senna

Senna

 

- to smash or not to smash -

 

Kindjes zijn vrij onvoorspelbaar wat foto's maken betreft. Je intensief voorbereiden heeft niet zoveel zin, je moet vooral creatief zijn om op onvoorziene situaties te kunnen inspelen.

En toen kwam Senna op bezoek 🙂 . Wat een lief en schattig kereltje met zo mooie donkere kijkers. Toen de jonge knaap zijn taartje voorgeschoteld kreeg, leek alles wel goed te beginnen. Met zijn vingertjes begon hij wat aan de taart te peuteren maar plots viel ze om en daar schrok hij nu zo hard van dat het arme schaapje helemaal ontroostbaar was. In mama's armen verdween het verdriet gelukkig maar de taart was afgeschreven. Na nog een aantal pogingen om de taart aantrekkelijk te maken hebben we toch maar beslist om "het monster" te verwijderen.

We gingen over naar de badsessie maar lieten hem wat ruimte om aan het badje te wennen. Het schuim en het water vielen echter niet echt in de smaak bij Senna. Met mama en de eendjes spelen was anders wel heel plezierig voor hem. Dan maken we er toch maar gewoon een leuke mama-zoon sessie van.

De bellenblaas kon hopelijk de gedachten aan de taart een beetje verdrijven.