Melkbad met Camille

Melkbad met Camille

 

- American beauty -

 

Toen dit jonge kidsmodel talentje zich aanbood, ben ik met de mama op zoek gegaan naar een mooie en aparte setting. Een melkbad sessie leek me hiervoor geknipt. De perfecte jurk hing al klaar een haar uitstraling paste helemaal bij wat ik in gedachten had.

De kleur rood was ook snel gekozen. Deze paste schitterend bij de witte jurk als ook haar huidtint. De combi met de rozenblaadjes deed ons dan plots aan de bekende cover van de film "American beauty" denken 🙂 .

De kat des huizes zag zo een melkbad wel duidelijk zitten. De verstekeling was nog binnen en zag haar kans mooi om een heerlijk drankje naar binnen te spelen.  Verdorie 🙂 hup buiten.

Het bad was heerlijk warm en Camille voelde zich snel thuis in het godenwater. Cleopatra had er niks tegen. Het was echt fijn om met haar samen te werken, je zag duidelijk dat het model zijn haar echt in het bloed zit. Deze jonge dame zal het nog ver schoppen en dan ben ik zeer blij dat ik haar in mijn portfolio heb zitten 🙂