Josia & Kristiaan

Josia & Kristiaan

 

– Happily ever after –

 

Ik was zeer blij toen er een berichtje van een bekende in mijn mailbox terecht kwam met de vraag of ik het zag zitten om het huwelijk van haar mama in beeld te brengen. Absoluut! Tevens een gelegenheid om elkaar na al die jaren nog eens terug te zien.

We maakten samen de nodige afspraken om de plechtigheid naar wens vast te leggen. De bruid zag er alvast stralend uit. Een makkelijke doch stijlvolle jurk was het uitgangspunt en daar was ze mijns inziens zeer goed in geslaagd. Ook de accessoires van de bruidegom waren super, een oude paraplu en een bolhoed (die hij nota bene nog thuis vergeten was 😉 )

De gave Alfa Romeo stond buiten al te blinken, wachtend op het toekomstige bruidspaar. Met een diep geronk vertrok hij richting stadhuis, je zou voor minder kippenvel krijgen. Ik stond met puppy-oogjes te kijken naar de wagen en mocht dan even in “the beast” plaats nemen. Dreams come true, of toch voor een paar seconden 🙂 .

Na het ja-woord maakten we wat foto’s in het achterliggende parkje. Moeder eend hield een oogje in het zeil maar zag onze activiteiten duidelijk niet zitten en wou mee op de foto. Ook dat kan.

Voor de ringen maakte ik gebruik van het decor in de tuin en het dromerige, zachte bruidsboeket.

Een stralende dag voor een stralend stel!

Veel geluk samen