Eline

Eline

 

- a lady with style -

 

Eline had voor haar communie iets "romantisch" voor ogen. Met een ideale locatie en prachtig weer is dat niet erg moeilijk om iets in elkaar te steken alleen ook nu weer sloeg het weer alle kanten uit waardoor buiten vertoeven echt niet wenselijk was. We bedenken wel wat. Het beddecor van de vorige fotoshoot viel helemaal in de smaak dus dat was al in de sjakosh. Een paar buitenfoto's stonden ook op het verlanglijstje dus ik ging op zoek naar een locatie die vlakbij was en waar we niet opnieuw door modder moesten ploeteren. Gelukkig wist ik nog een leuk bosje zijn dat uiteindelijk zeer geschikt hiervoor was.

Effe tanden bijten, "cheese" (al zeg je voor foto's blijkbaar beter "yoga" voor een mooiere lag 🙂 ) en hup de warme auto weer in.

Eline was echt wel een grappige meid, ze zag het bed en wou er meteen onder de dekens. Mag dat? Bah ja als jij het leuk vindt moet je dat zeker doen. Het licht zat ook erg goed dus het leverde alvast leuke plaatjes op. Eline haar foto's deden me op sommige momenten aan schilderijtjes denken vandaar dat ik bij sommigen de speciale extra bewerking toegepast heb om het echt klassiek te doen lijken.  You hate it or you love it 🙂