Aranka

Aranka

 

- goudbloesem -

 

Toen we afgesproken hadden voor Aranka haar fotoshoot, leek ons de Roomkouter in Steendorp een perfecte locatie. Mooi wijd en veel groen bovendien ook veel variatie dus wat kon er mis gaan? Ah ja het weer... daar waren we dan toch misschien net wat te gerust in geweest. De dag van de shoot naderde stilaan en het weerbericht gaf, hoe kon het ook anders, sneeuw af. Ok sneeuw, tja dan moet het maar met sneeuw zeker? Misschien gaf dit ook opportuniteiten voor een speciale setting, mijn fantasie sloeg op hol. We kozen speciaal het avonduur voor een gecombineerde ondergaande zon.

De dag zelf was er inderdaad een beetje sneeuw gevallen maar zeker niks om over naar huis te schrijven. Het idyllische plaatje was meteen wat minder. Maar zoals we goed zijn in improviseren, lieten we dit niet aan ons hart komen. Ik was al dolgelukkig dat Aranka toch de moed had om in haar blote benen de kou te trotseren.

Het terrein was ook al zodanig waps dat ik op voorhand de beste wandelroute had uitgestippeld zodat ze haar nieuwe schoenen toch niet zou verknoeien. We hebben er uiteindelijk toch maar voor gekozen om ze in de doos te laten. Met een mooi gezichtje zoals dat van haar, daar vallen zelfs modderschoenen niet op 😉

We hebben de shoot dan verder in een recordtempo afgewerkt om de kou zo draaglijk mogelijk te houden (het was -1°C!). Van haar zenuwen was weinig te bespeuren, een echt natuurtalentje deze kleine goudbloesem (vertaling naam uit Hongaars).